El govern subvenciona tres projectes a Sant Cugat amb més d'un milio d'euros


Temes relacionats

El PUOSC 2008-2012 rep un 43% més de sol·licituds que en la convocatòria anterior (29/gen/08)

L'Ajuntament demana prop de 8'6 milions en subvencions del PUOSC ( 4/gen/08)

El PUOSC per als propers quatre anys augmenta les subvencions un 81% (22/nov/07)


  • Comparteix:

La Generalitat subvencionarà la urbanització dels carrers Doctor Murillo, la rehabilitació de la Masia de Can Quitèria i una part de l'ampliació de la Biblioteca del Mil·lenari. Les subvencions, que sumen 1,2 milions d'euros, s'emmarquen en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. La partida s'ha quedat lluny dels 8,6 milions d'euros que havia demanat l'Ajuntament. El govern català també subvencionarà el projecte de l'equipament sociocultural a la plaça de la Centralitat de Valldoreix.

El govern subvencionarà 250.000 euros per ampliar la Biblioteca del Mil·lenari, malgrat l'Ajuntament havia demanat 900.000 euros per ajudar a finançar el projecte, que suma gairebé dos milions d'euros.

La urbanització dels carrers Doctor Murillo s'endú la partida més gran, de 630.000 euros, tal com havia demanat el consistori. La rehabilitació de la masia de Can Quitèria comptarà amb 320.000 euros, 80.000 menys del què pretenia l'equip de govern local. El projecte sencer de rehabilitació de la masia suma gairebé un milió d'euros.

S'han quedat fora del PUOSC la subvenció del projecte executiu de la xarxa de clavegueram del Parc Central entre els carrers Manel Farrés i Rovellat, la segona fase de rehabilitació de la Casa de Cultura i el projecte d'interconnexió amb fibra òptica de les seus municipals i edificis públics.

D'altra banda, la Generalitat ha concedit 530.000 euros a l'EMD de Valldoreix pel projecte de l'equipament sociocultural a la plaça de la Centralitat, gairebé la meitat del que havia demanat l'ens per aquesta iniciativa. La construcció d'un pont en el carrer Rossinyol s'ha quedat fora del PUOSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.