La Cecot considera negativa la pujada d'atur del primer trimestre del 2008


  • Comparteix:

La patronal vallesana Cecot qualifica les darreres dades d'atur com a negatives. La Cecot considera que les zones industrials com el Vallès Occidental són susceptibles a ser les més afectades. La patronal creu que, tot i una possible recuperació, sempre mancaran perfils professionals per oficis especialitzats com soldadors i estructuristes metal·lúrigcs.

Segons la patronal, era previsible la pujada de l'atur amb la desacceleració econòmica que viu l'Estat espanyol. Les darreres dades situen la pujada en un 9,6% durant el primer trimestre de l'any.

La Cecot ha críticat l'acció de govern espanyol ja que, segons la patronal, la proximitat electoral ha frenat la posada en marxa de mesures correctores per impedir l'impacte dels aturats.

El secretari general de la patronal Cecot, David Garrofer, ha explicat la situació de la comarca.

David Garrofer

El Vallès una zona industrial la destrucció és més forta que en d'altres zones.


Garrofer ha explicat que ara s'obre un període per la capacitació de sectors que necessiten treballadors i treballadores qualificats. La patronal creu que durant el segon semestre d'aquest any hi haurà una recuperació en l'atur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.