Lluís Llubià, nou president de Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

Lluís Llubià ha fitxat com a nou president de la farmacèutica Boehringer Ingelheim. La companyia, amb seu a Sant Cugat, ha decidit separar la direcció executiva de la gestió del consell d'administració. Manuel García Garrido conservarà, però, el poder executiu de l'empresa.

L'empresa amb seu central a Sant Cugat ha explicat que la funció de Llubià serà la de portar la 'batuta' en les reunions dels consellers. D'aquesta manera, García Garrido passa a coordinar el 'dia a dia'.

Llubià ha ocupat càrrecs en diferents empreses en representació del fons de capital de risc britànic 3i, i ha presidit també la companyia Provimar, empresa dedicada al subministrament d'aliments i altres productes a bucs internacionals.

La planta santcugatenca de Boehringer Ingelheim fabrica xarops, càpsules i ampolles injectables. El principal fàrmac que es produeix a Sant Cugat és el Mucosalvam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.