La candidatura de Sant Cugat a seu de l'IET participa avui a Brussel·les en unes jornades

Economia

Publicat el 6/mai/08 per Josep Gimeno

La candidatura de Sant Cugat a seu del futur Institut Europeu Tecnologia (IET) participa aquest dimarts a Brussel·les a la jornada 'IET, un buc insígnia per a una Europa innovadora?'. La jornada tindrŕ lloc a la seu de la representació permanent de Polňnia, que també opta a la seu de l'institut.

El director de l'Oficina Europea del Ministeri de Cičncia i Innovació, Carlos Martínez Riera, serŕ l'encarregat de defensar avui la candidatura espanyola a les dues taules rodones que debatran sobre l'educació, la innovació i la investigació a la Unió Europea. Martínez Riera estarŕ acompanyat del tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly. La jornada també comptarŕ amb la presčncia de les diferents ciutats candidates a acollir la seu de l'IET.

La candidatura de Sant Cugat competeix amb les candidatura conjunta de Viena i Bratislava, la de Budapest, la polonesa de Breslau i l'alemanya de Jena. La decisió sobre la futura seu de l'IET es prendrŕ durant el Consell Europeu de caps d'Estat i de Govern d'aquest juny a Brussel·les.