L'Hospital General de Catalunya ofereix els seus serveis als afiliats d'Assistència Sanitària Col·legial


  • Comparteix:

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

L'Hospital General de Catalunya i Assistència Sanitària Col·legial han signat un conveni de col·laboració per oferir servei d'urgències a tots els afiliats a la mútua. El conveni permetrà l'atenció d'urgències i altres serveis relacionats, inclosa l'hospitalització.

Amb aquest acord, l'Hospital General completa el seu règim de concerts, establint col·laboracions amb totes les mútues privades i asseguradores que operen a Catalunya. L'hospital ubicat a Sant Cugat és el buc insígnia de Catalana de Diagnòstic i Cirurgia, una filial d'un altre grup espanyol que ja compta amb 12 hospitals privats.

Durant l'últim any, l'Hospital ha encetat una nova etapa amb l'objectiu d'oferir un servei integral de salut amb totes les prestacions sanitàries. Actualment hi treballen 900 professionals, amb més de 260 metges especialistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.