Boehringer Ingelheim fabricarà Buscapina a Sant Cugat pel mercat xinès


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de la farmacèutica Boehringer Ingelheim fabricarà el medicament Buscapina per abastir al mercat xinès. Segons el director general de l'empresa a l'Estat espanyol, Manuel García Garrido, en un futur proper la filial espanyola pretén augmentar les instal·lacions que té a la nostra ciutat.

A la fàbrica santcugatenca es produeixen anualment 190 milions d'ampolles injectables, tot i que la planta es va construir amb la idea de produir 120 milions. Bona part de l'augment en la producció d'ampolles es deu a la creixent demanda del mercat xinès. Prop del 50% de les ampolles s'exporten al gegant asiàtic.

A Sant Cugat es troba l'única planta d'injectables de Boehringer del món. Ara la filial espanyola fabricarà per la Xina el producte Buscapina que factura 77 milions d'euros a nivell global. Segons el director general a l'Estat espanyol, Manuel García Garrido, si el producte funciona s'haurà d'ampliar les instal·lacions de la fàbrica santcugatenca.

Boehringer Ingelheim va facturar més de 525 milions d'euros a l'Estat i va assolir un benefici de prop de 36 milions. La companyia va invertir 9 milions en Recerca i Desenvolupament, un 14% més que en el 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.