Sant Cugat serà una de les primeres ciutats de l'Estat que podrà connectar-se a l'internet 'ultraràpid'


  • Comparteix:

Sant Cugat serà una de les primeres ciutats de l'Estat on la companyia de cable ONO ampliarà la connexió a Internet fins als 100 megues. ONO té previst començar aquesta ampliació l'últim trimestre de 2008 a set ciutats catalanes, per continuar després l'expansió al País Valencià i la Comunitat de Madrid.

La companyia de telecomunicacions ONO ha anunciat que a finals d'any ampliarà la capacitat de les seves línies a 100 megues, i que Sant Cugat serà una de les primeres ciutats que en podran gaudir.

ONO invertirà 75 milions d'euros al conjunt de l'Estat en una operació que pretén deixar enrera la seva competidora Telefònica, que tot just ara ha anunciat que a l'estiu ampliarà la banda del seu ADSL bàsic a sis megues.

Els primers llocs on, a part de Sant Cugat, es rebrà el nou servei d'ONO seran les ciutats de Manresa, Cornellà, Reus, Tarragona i Terrassa, a més dels barris barcelonins de Sant Andreu i Nou Barris. Després de Catalunya, vindran Madrid i el País Valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.