Recoder: 'El projecte per ser seu de l'IET haurà valgut la pena encara que no guanyem'


Temes relacionats

Sant Cugat arriba a Brussel·les per defensar la seva candidatura a seu de l'IET (13/mai/08)

La web de Cugat.cat retransmetrà en directe el fòrum Santcugatribuna de Brussel·les (13/mai/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que la cursa per ser seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) haurà 'valgut la pena' encara que no es tingui èxit. En un acte a la delegació de la Generalitat a Brussel·les davant de 170 persones, Recoder ha assegurat que aquest projecte serveix per situar Sant Cugat a Europa.

Segons Recoder, en el darrer any i mig, Sant Cugat ha aconseguit presentar la millor candidatura a seu de l'IET. Tot i això, l'alcalde s'ha mostrat preocupat per la possibilitat que l'elecció de la seu es prengui per criteris polítics i no pas tècnics.

Recoder ha remarcat que l'intent de Sant Cugat per assolir l'IET serà positiu sigui quina sigui la ciutat que aculli la seu.

Lluís Recoder

Passi el que passi el camí haurà valgut la pena i haurem situat la nostra ciutat al mapa de les ciutats que volen competir a primera divisió.


Per la seva banda, la Generalitat ha elogiat Sant Cugat per haver presentat la candidatura a seu de l'IET. La delegada del govern davant de la Unió Europea, Anna Terrón, ha destacat l'intent de Sant Cugat per ajudar a 'construir Europa' amb la presentació de la seva candidatura a seu de l'IET. Terrón s'ha mostrat convençuda que el projecte santcugatenc pot assolir l'èxit.

Anna Terrón

Crec que Sant Cugat ha fet una bona opció. És una lliga que volem jugar i ho volem fer realment bé.


A l'acte, hi han assistit eurodiputats com el santcugatenc Raül Romeva i Ignasi Guardans, altres dirigents polítics com l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, i representants dels sector universitari i empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.