L'organisme nord-americà que inspira l'IET apadrina la candidatura de Sant Cugat a seu d'aquest organisme


Temes relacionats

Sant Cugat mostra avui la seva candidatura a seu de l'IET a la capital d'Europa (14/mai/08)

Sant Cugat arriba a Brussel·les per defensar la seva candidatura a seu de l'IET (13/mai/08)

Recoder: 'El projecte per ser seu de l'IET haurà valgut la pena encara que no guanyem' (13/mai/08)


  • Comparteix:

El Massachussetts Institut of Technology (MIT) avala Sant Cugat com a futura seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET). En la presentació de la candidatura a Brussel·les, el director del centre d'emprenedoria de la institució nord-americana, Kenneth Morse, ha assegurat que la nostra ciutat és la millor ubicació possible per al projecte europeu. Mira el Fòrum Santcugatribuna des de Brussel·les.

Morse, que ha qualificat Sant Cugat de germana petita de Boston, assegura que els seus companys de la Harvard Bussines School i de la Universitat de Stanford volen que Sant Cugat sigui la seu de l'IET.

Kenneth Morse

Sant Cugat és ciutat germana de Boston. Els meus amics de Harvard i Stanford creuen que és millor anar a Sant Cugat que a qualsevol de les altres possibles seus.


Morse ha assegurat que si Sant Cugat és finalment la seu de l'IET, establirà col·laboracions amb el MIT. El MIT és l'organisme que va inspirar la Comissió Europea per crear l'IET.

El rector de la Universitat de Luxemburg, Rolf Tarrach, ha estat l'altre ponent de la trobada. Tarrach ha elogiat la concentració d'empreses i centres de coneixement al voltant de Sant Cugat.

Rolf Tarrach

Una de les normes és tenir la millor gent preparada i si tens els millors professionals els has d'oferir opcions.


L'acte, presentat per la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ha aplegat més de 300 persones a l'Albert Hall de Brussel·les. Representants polítics han assistit a aquesta edició especial del fòrum Santcugatribuna per donar suport a la candidatura santcugatenca. Entre aquests participants, hi ha hagut eurodiputats com el santcugatenc Raül Romeva i diputats al Congrés com el popular Gabriel Elorriaga.

També hi han participat membres d'empreses situades a l'àrea de Sant Cugat com Sharp, HP, Pfizer i Roche, entre d'altres.

El fòrum empresarial ha començat amb un minut de silenci en record a l'última víctima d'ETA en l'atemptat d'aquest dimecres.

:: Recupera el darrer Forum Empresarial Sant Cugat Tribuna des de Brussel·les::

Primera Part:


Segona Part:




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.