El Trade Center acull divendres i dissabte el 9è Congrés Nacional de Centres de Negocis


  • Comparteix:

Sant Cugat acull aquest divendres i dissabte el 9è Congrés Nacional de Centres de Negocis organitzat per l'Associació Espanyola de Centres de Negocis (ACN). La trobada, que se celebrarà a la seu del Sant Cugat Trade Center, és la primera vegada que es fa a la nostra ciutat.

El congrés acollirà la presència de 56 centres de negocis d'arreu del món i representants de 2.800 empreses i 35.000 treballadors. Aquesta és la primera vegada que el congrés se celebra en un municipi que no és capital de comarca.

La major part dels actes tindràn lloc aquest divendres. José Luis Moreno, president de l'ACN, obrirà un seguit de ponències i taules rodones en un acte de benvinguda que comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder.

Moreno ha explicat a Cugat.cat l'objectiu del congès.

José Luis Moreno

El congrés és una trobada d'empresaris per posar en comú les idees i estudiar l'evolució del sector.


Moreno ha explicat que han escollit el Sant Cugat Trade Center perquè és un del centres de negocis més importants de l'Estat espanyol.

José Luis Moreno

A Sant Cugat és on està un dels centres de negoci més importants de l'Estat espanyol.


Dissabte, el congrés es traslladarà a l'Hípica Can Calders i els assistents podran dur a terme activitats alternatives, com fer un passeig amb globus, muntar a cavall o jugar a 'paintball'. La cloenda del congrés es farà en unes carpes a la mateixa hípica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.