La innovació i la relació amb els treballadors donen quatre Premis Cambra a Sant Cugat


Temes relacionats

El president José Montilla presidirà l'entrega dels Premis Cambra 2008 a Sant Cugat (26/mai/08)

Quatre empreses de Sant Cugat són guardonades amb el premi Cambra 2008 (13/mai/08)


  • Comparteix:

El jurat dels premis Cambra 2008

El jurat dels premis Cambra 2008

La formació dels treballadors, l'esforç per la conciliació de la vida laboral i familiar i la innovació han portat a Egarsat, Boehringer Ingelheim, Carnisseries Tubau i Lean Focus a rebre un dels Premis Cambra de Terrassa. Les quatre empreses santcugatenques guardonades enguany s'han mostrat molt satisfetes de rebre un reconeixement a la seva feina.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, organitzadora dels premis, reconeix cada any les empreses més actives i els projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

En aquest sentit Egarsat, que és fruit de la fussió de Mútua Egara i SAT Mútues, ha estat reconeguda per 'invertir esforços en formació amb més de 250 treballadors durant tot el 2007'. El director de recursos humans de l'empresa, Toni Sabater, ha valorat molt positivament la fussió i ha destacat la importància de formar els treballadors perquè coneguessin les noves rutines. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Toni Sabater

Teníem ja desenvolupats plans de formació per tots els treballadors i amb la fusió es va donar més incisió en aquests temes.


De la seva banda, la farmacèutica Boehringer Ingelheim ha estat premiada per la seva 'àmplia trajectòria en l'aplicació de polítiques de RSC'. Santiago Culi, director de comunicació, parla de les relacions dels treballadors que són el motiu del premi.

Santiago Culi

Pel que fa a polítiques internes tenim un ventall de beneficis socials per afavorir la conciliació.


Els guardons també han premiat la conversió de Carinesseries Tubau, que ha passat d'un negoci familiar a una companyia líder en el seu sector, adaptada a les noves tecnologies. La seva administradora, Laura Pires, s'ha mostrat orgullosa per aquest premi que reconeix l'esforç del desaparegut, Jaume Tubau.

Laura Pires

Estic molt orgullosa perquè el Jaume Tubau va agafar el negoci del seu pare amb molta il·lusió i ara aquest esforç està reconegut.


Els premis també han reconegut les idees dels nous emprenedors i per això han premiat Lean Focus, guardonada per 'la creació d'un producte innovador'. L'empresa va sorgir de la idea d'un grup de treballadors d'una multinacional que van voler aplicar les mesures d'optimització de costos a les petites empreses. Diego Montañez n'és el director general i un dels socis fundadors.

Diego Montañez

Per HP era molt fàcil fer projectes d'aquests i la idea era traslladar aquest coneixement a altres sectors.


Els Premis Cambra 2008 es lliuraran en un sopar a la Masia Can Magí de Sant Cugat l'1 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.