PIMEC Vallès Sud serà la primera patronal en emetre certificats digitals


  • Comparteix:

PIMEC Vallès Sud s'ha convertit en la primera patronal amb capacitat per emetre certificats digitals, un sistema que permet que les empreses puguin dur a terme gestions administratives a través d'internet. PIMEC Vallès Sud, que té la seva seu a Sant Cugat, facilitarà una signatura electrònica a totes les empreses de la zona que ho sol·licitin.

La signatura electrònica permet realitzar gestions on-line amb administracions com l'Agència Tributària, la Seguretat Social i el Registre, entre altres, i agilitzar per tant els tràmits. Entre altres coses, permet signar documents electrònicament, evitar la suplantació de la identitat i protegir la informació transmesa.

PIMEC Vallès Sud s'ha acollit a un pla pilot del Departament de la Generalitat, que pretén completar en els propers mesos un registre d'empreses acreditades. La patronal, amb seu a la ciutat, és la primera de Catalunya que obté aquesta homologació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.