L'Ajuntament i Caja Navarra signen un conveni per fomentar la creació i expansió d'empreses


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Ángel Ibáñez Cubero, Lluís Recoder i

D'esquerra a dreta: Ángel Ibáñez Cubero, Lluís Recoder i

L'Institut de Promoció Econòmica podrà ajudar més els emprenedors santcugatencs gràcies al conveni que aquest dimarts l'Ajuntament ha signat amb Caja Navarra. Diversos assessors d'aquesta entitat ajudaran a trobar solucions econòmiques a tots aquells santcugatencs que presentin els seus projectes empresarials a l'Ajuntament.

L'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI) comptarà a partir d'ara amb assessors especialitzats de Caja Navarra. D'aquesta manera, aquest organisme municipal i l'entitat navarresa ajudaran conjuntament als santcugatencs que vulguin crear i fer créixer una empresa.

Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

L'objectiu d'aquest conveni és que Caja Navarra, a través de l'IGEPESI, ajudi aquelles persones que volen tirar endavant un projecte.


El director de Caja Navarra a Catalunya, Ángel Ibáñez Cubero, ha afirmat que tenen una predisposició real a ajudar els emprenedors.

Ángel Ibáñez

Al comitè d'aprovació d'aquestes propostes no es valoraran els riscos, sinó la viabilitat comercial. Sempre hi haurà una predisposició al sí.


Caja Navarra oferirà quatre tipus de productes als emprenedors, concretament un compte de crèdit i tres tipus de préstec. Entre altres condicions, l'entitat oferirà descomptes en interessos com l'Euribor.

Caja Navarra ja té signats convenis similars amb els Ajuntaments de Barcelona i Viladecans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.