El nombre d'aturats santcugatencs va augmentar en 25 persones al mes de novembre

Economia

Publicat el 2/gen/03 per Sílvia

L'atur ha augmentat a la nostra ciutat al mes de novembre, segons dades del Departament de Treball. El nombre de desocupats ha crescut en 25 persones, fixant la taxa d'atur en un 6 i mig per cent. Aquesta xifra situa Sant Cugat en el segon municipi de la comarca amb menys desocupació, després de Matadepera.

Actualment, la ciutat compta amb 1.463 desocupats, mentre que al mes d'octubre n'hi havia 25 menys. La població activa del municipi és de 22.300 persones, un 6,5 % de la qual es troba en situació d'atur. L'increment de desocupació a Sant Cugat segueix la tònica que ha viscut la comarca al darrer mes, on el nombre de gent sense feina ha augmentat un 0,2%.

En total, al Vallès Occidental hi ha 26.248 persones aturades, la majoria de les quals continuen sent dones. D'altra banda, les dades de novembre mostren que els joves majors de 25 anys són els que tenen més dificultats a l'hora de trobar feina. Pel que fa als sectors, el de serveis és el que registra un major índex de desocupació, seguit de la indústria i la construcció.