Siemens adquireix l'empresa rubinenca BJC


Temes relacionats

Els treballadors de Siemens suspenen la vaga temporalment ( 9/jun/08)

Els treballadors de Siemens comencen avui la vaga indefinida mentre el comitè d'empresa negocia amb la direcció ( 9/jun/08)

La plantilla de Siemens, a la vaga indefinida a partir de dilluns ( 4/jun/08)

Siemens no tancarà la seva planta fins que no acordi una sortida amb els treballadors (16/abr/08)

Siemens tanca la planta santcugatenca amb 60 treballadors (12/abr/08)


  • Comparteix:

La companyia Siemens ha comprat l'empresa Fàbrica Electrotècnica Josa, BJC, de Rubí. La multinacional alemanya, amb planta a Sant Cugat, ha adquirit la firma vallesana per una quantitat que no ha volgut fer pública, després d'aconseguir les participacions de l'empresa.

BJC, firma de material elèctric, estava participada per Ahorro Corporación, amb un 52% del capital, Caixa Penedès, amb un 36% i l'equip gestor de l'empresa, que en l'anterior operació de venda, l'any 2004, va mantenir el 12% que ja controlava.

BJC, amb seu central al polígon de la Llana de Rubí, ha obtingut durant el 2007 uns ingressos de 54 milions d'euros. L'empresa, que compta amb una plantilla de prop de 400 treballadors, va finalitzar el 2002 la construcció de la seva actual fàbrica a Rubí que compta amb 29.000 metres quadrats edificats i on se centralitzen tots els processos productius.

Recentment Siemens ha anunciat el tancament de la planta santcugatenca dedicada a la fabricació de canalitzacions elèctriques i que dóna feina a 60 treballadors. Des de fa una setmana el comitè de Siemens a Sant Cugat ha suspès temporalment la vaga després de negociar amb la direcció sobre el tancament de la planta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.