Castells demana confiança als empresaris davant la crisi


  • Comparteix:

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha convidat als empresaris catalans a no ser alarmistes davant una crisi econòmica que se superarà amb una millora del sistema de finançament. Castells ha dit això al sopar dels Premis de la Cambra de Comerç celebrat a la nostra ciutat, que al setembre ja comptarà amb les noves instal·lacions de l'ens cameral.

Davant 600 empresaris de la comarca, Antoni Castells ha tret ferro a la desacceleració econòmica convençut que el país la combatrà si es mostra més competitiu. Per això, el titular d'Economia i Finances ha apostat per garantir la liquiditat de les empreses i demanar al sector més confiança dins la conjuntura actual.

Antoni Castells

No podem generar alarmisme perquè no ens convé. Hem de ser més realistes.


Més crític s'ha mostrat el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Marià Galí ha afirmat que la inversió pública a Catalunya és insuficient i que la prioritat és un nou sistema de finançament.

Marià Galí

Necessitem més ajudes fiscals, socials... i evidentment un nou sistema de finançament per tenir més confiança


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha parlat de la recessió econòmica com una oportunitat perquè els ajuntaments administrin millors els recursos públics.

Lluís Recoder

El futur passa perquè les administracions siguin més transparents i així dibuixar les bases per a una major competitivitat


Durant l'acte, el president de la Cambra ha anunciat que al setembre entraran en funcionament les noves instal.lacions de la delegació local de l'ens cameral al polígon de Sant Mamet. Les oficines, de 200 metres quadrats, prestaran servei a les empreses de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

De moment, el projecte ja ha posat en marxa el consell assessor integrat per empreses de les tres ciutats participants. L'aportació santcugatenca estarà representada pel director de relacions externes d'Egarsat, Pere Arch, el director del Sant Cugat Trade Center, Juanjo Martínez, i l'empresari Josep Lluís Galvany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.