Les guanyadores dels Premis Cambra aposten per l'esforç davant la crisi


  • Comparteix:

Les empreses santcugatenques guardonades enguany amb els Premis Cambra s'han mostrat optimistes davant l'actual recessió econòmica. Carnisseries Tubau, Lean Focus, Egarsat i Boehringer Ingelheim han fet del guardó un motiu per continuar esforçant-se pel desenvolupament econòmic i social de les seves marques.

L'edició 2008 dels Premis de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha estat la que ha reconegut un major nombre d'empreses santcugatenques. L'entitat egarenca ha destacat la tasca d'empreses de llarga trajectòria com Carnisseries Tubau i la farmacèutica Boehringer Ingelheim que han rebut les distincions de millor iniciativa empresarial i millor responsabilitat social corporativa.

La cerimònia també ha recompensat marques de nova creació com Egarsat, per apostar per la formació, i Lean Focus, per la vessant emprenedora. Les quatre empreses han coincidit en valorar la crisi econòmica com una possibilitat d'enfortir encara més el sector.

Guanyadors dels premis

La crisi és evident./ S'ha de mirar si l'absentisme es deu a la crisi./ Hem de reduir costos./ La nostra responsabilitat és investigar


La darrera entrega del Premis Cambra, que ha tingut lloc a la Masia de Can Magí, ha comptat amb l'assistència d'entitats locals com la Federació d'Associacions d'Empresaris i la Federació d'Associacions de Comerciants.

La delegació santcugatenca de la Cambra de Comerç, que actualment opera a la Casa Aymat, funciona des de fa cinc anys a la nostra ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.