Banif, amb seu a Sant Cugat, quadriplica la riquesa catalana que gestiona


  • Comparteix:

Banif quatriplica el patrimoni financer català que gestiona des de fa cinc anys. L'empresa filial del Grupo Santander, amb seu a Sant Cugat, afirma que la riquesa mitjana dels més adinerats se situa en 1,18 milions d'euros.

La filial especialitzada en banca privada del Grupo Santander gestionava al 2003 uns 1000 milions d'euros. Cinc anys més tard ha multiplicat el seu patrimoni fins arribar als 4.093 milions d'euros actuals.

La xarxa catalana de Banif està formada per deu oficines, entre les quals es troba des del 2006 la de Sant Cugat. L'augment de filials explica el creixement de la fortuna que el banc gestiona en territori català.

Banif estima que Catalunya té un volum de 86.000 milions d'euros, gairebé un 17% del total estatal. Segons la filial, la fortuna financera mitjana dels catalans és d'1,18 milions d'euros i Girona és la demarcació que més riquesa concentra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.