Sidorme Hotels quintuplicarà el nombre d'establiments en els propers cinc anys


  • Comparteix:

La cadena d'hotels de baix cost Sidorme Hotels, del grup Hotels Bisnet i amb seu a Sant Cugat, obrirà una vintena d'establiments fins el 2012, amb una inversió de 100 milions d'euros. Els hotels Sidorme basen el seu negoci en reduir els costos de producció i en situar els establiments lluny del centre de la ciutat. Aquesta política permet oferir habitacions entre 42 i 45 euros.

L'objectiu del nou pla estratègic de la companyia hotelera és arribar als 100 hotels en els propers 10 anys, amb presència a tot l'Estat espanyol.

La cadena hotelera va començar amb l'obertura de l'establiment a Mollet i des de llavors ha inaugurat els centres de Paterna, Figueres, Salt i Granollers. Els propers establiments previstos són a Alcorcón, Granada, Albacete i Xerès.

Sidorme Hotels cedeix voluntariament el 0,7% de les seves habitacions a entitats locals que facin algun tipus d'acció social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.