La Cecot promourà les TIC a les pimes gràcies a un acord amb Microsoft


  • Comparteix:

Moment de la signatura de l'acord

Moment de la signatura de l'acord

La Fundació Cecot Innovació i el Centre d'Innovació en Productivitat de Microsoft han signat aquest dimecres un acord de col·laboració. El pacte pretén promoure i difondre la incorporació de les noves tecnologies a les petites i mitjanes empreses (pimes).

El conveni entre la patrona vallesana i Microsoft té la intenció d'unir les dues entitats per millorar la productivitat de les pimes mitjançant la incorporació de les TIC en els seus processos empresarials.

L'acord preveu accions com l'organització conjunta d'un cicle de presentacions, seminaris i accions de formació i de transferència amb l'objectiu d'incorporar les noves tecnologies a les organitzacions associades a la patronal vallesana.

Les dues entitats han acordat també la col·laboració mútua respecte la realització de projectes d'investigació, desenvolupament i innovació (I+D+I) tant a nivell autonòmic com estatal i europeu.

Les primeres accions conjuntes s'iniciaran al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.