La Generalitat destina 6 milions d'euros per promoure l'ocupació a la comarca


Temes relacionats

El consorci per a l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental endega un pla de vuit milions d'euros ( 1/mai/08)


  • Comparteix:

El govern català posarà en marxa un conjunt d'accions en matèria d'ocupació al Vallès Occidental. L'aportació es fa mitjançant un conveni signat amb el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica de la comarca amb l'objectiu de desenvolupar un programa integral de polítiques d'ocupació durant aquest any i el que ve.

Els projectes d'aquest programa s'emmarquen en el pla estratègic Vallès Avança, una iniciativa que van reafirmar a l'abril 23 alcaldes de la comarca, entre ells el de Sant Cugat, amb el departament de Treball i els agents econòmics i socials del Vallès.

El nou pla té vigència fins al 2013 i preveu crear 'un mercat de treball més eficient, garantir la igualtat d'oportunitats i d'ocupació'. El document recull 12 programes d'actuació i un altre conveni amb el consorci i el Servei d'Ocupació de Catalunya per desenvolupar polítiques d'ocupació entre el 2008 i el 2009. Vallès Avança està finançat amb 6 milions d'euros a càrrec de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, i la resta va a càrrec del consorci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.