Europastry haurà d'indemnitzar Panrico per utilitzar la marca Donuts


Temes relacionats

Europastry-Fripan participa en la fira Fancy Food de Nova York ( 1/jul/08)

Europastry prepara la sortida a borsa per després de l'estiu (26/jun/07)

Una empresa santcugatenca, entre les 500 companyies europees que més llocs de feina crea en tres anys (23/nov/05)


  • Comparteix:

Logotip d'Europastry

Logotip d'Europastry

L'empresa Europastry, amb seu a Sant Cugat, haurà d'indemnitzar Panrico per utilitzar la marca Doughnuts. L'audiència de Barcelona ha condemnat Europastry a pagar gairebé 37.800 euros per haver infringit els drets de propietat industrial.

El grup de rebosteria industrial Europastry, que és líder estatal en pa precuinat congelat, ha d'indemnitzar la firma Panrico per danys i prejudicis per utilitzar la marca Doughnuts. La sentència, dictada per l'Audiència de Barcelona, resol que tan sols Panrico té dret a comercialitzar productes a l'Estat espanyol amb la marca Donut i les seves variants Donuts i Doughnuts.

Europastry haurà de pagar una suma de 34.000 euros, als quals caldrà afegir 600 euros per cada dia que passi fins que es concreti el cessament de l'ús de les marques per part del grup de rebosteria industrial.

D'altra banda, la mateixa Audiència reconeix que l'ús a l'Estat espanyol de l'expressió Doughnuts genera confusió amb Donuts, i afegeix que aquesta marca mereix una reforçada protecció per la seva gran notorietat.

Panrico ha declarat que Donuts és una marca 'propietat de la companyia' i 'que ha estat reconeguda per diversos organismes com a marca notòria a Espanya'. El primer registre de la marca Donut data de 1962, el mateix any de creació de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.