El pisos concertats a Sant Cugat costaran com a molt 280.000 euros


  • Comparteix:

Sant Cugat forma part de la segona zona més cara de Catalunya de pisos concertats segons la classificació del decret d'habitatge protegit de la Generalitat. El decret, aprovat aquest dimarts pel Govern, s'ha dut a terme per donar sortida a la quantitat de pisos que estan en estoc a causa de la crisi del sector.

Aquesta nova categoria de pisos està a mig camí entre els preus protegits i els preus lliures. Amb aquest decret es pretén que els promotors que ho desitgin demanin a la Secretaria d'Habitatge que es requalifiquin els seus pisos perquè es converteixin en pisos concertats.

El preu màxim de venda de la zona A2, a la qual pertany la nostra ciutat, serà de 280.000 euros i la superfície d'aquests pisos convertits en concertats ocuparà com a molt 80 metres quadrats. Aquestes característiques també les hauran de complir municipis com Alella, Terrassa, Sant Just Desvern o Santa Coloma de Gramanet.

Els habitatges més cars, amb un preu de mitjana per metre quadrat de 4.000 euros, són els de la zona A1 que correspon únicament a la ciutat de Barcelona. El preu per metre quadrat a la zona A2 és de 3.500, a l'A3 de 3.000 i els preu de la zona B estaran entre els 2.600 i els 1.600 euros per metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.