Satisfacció i escepticisme davant el decret d'habitatge concertat


Temes relacionats

El pisos concertats a Sant Cugat costaran com a molt 280.000 euros (30/jul/08)


  • Comparteix:

Promusa ja ha donat els primers pisos en règim concertat

Promusa ja ha donat els primers pisos en règim concertat

L'Ajuntament ha rebut amb satisfacció i escepticisme l'aprovació del decret d'habitatge concertat de la Generalitat. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha volgut animar els promotors a acollir-se a la proposta però dubta que puguin fer-ho perquè 'van comprar terrenys a preus molt alts i no podran compensar'.

L'habitatge concertat serveix per donar sortida a l'excedent de pisos que no es ven i va dirigit a aquells santcugatencs que no poden accedir al lliure mercat, que situa al preu del metre quadrat sobre els 5.000 euros, i que tampoc poden optar als pisos de protecció oficial perquè no compleixen les condicions. El topall màxim del preu per metre quadrat de l'habitatge concertat a Sant Cugat és de 3.500 euros, segons el decret aprovat per la Generalitat.

Mercè Conesa ha destacat l'interès del consistori per promoure l'habitatge concertat que ja s'ha començat a ofertar des de Promusa. Tot i així ha fet a la crida a la cautela perquè preveuen que molts promotors privats no s'hi acullin perquè el preu de 3.500 euros el metre quadrat no els compensi la inversió. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Van adquirir el sòl a preus molt cars i pot ser que no els compensi. No sabem encara si obtindrem efectes favorables a la nostra ciutat.


Conesa ha anunciat que facilitaran tota la informació de la que disposen als promotors que ho desitgin per tal d'impulsar la mesura a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.