L'economista José Barea obrirà la II Jornada de Gestió Estratègica a l'Administració Pública

L'alcalde Recoder -al centre de la imatge- ha presidit l'acte de presentació de la jornada

Economia

Publicat el 17/gen/03 per Sílvia

L'Ajuntament organitza la segona Jornada de Gestió Estratègica a l'Administració Pública, que comptarà amb la participació de destacades personalitats del món econòmic, empresarial i polític. És el cas del professor José Barea, excap de l'Oficina pressupostària de la Presidència del Govern estatal, que inaugurarà la jornada. El Congrés ha de servir per discutir les claus que fan d'una administració una eina ràpida i eficaç pel ciutadà.

Sota el títol de 'Modernització, eficiència econòmica i qualitat', el consistori organitza aquesta trobada que espera superar les 300 persones que van assistir a la primera edició. La jornada, que se celebrarà al Teatre-auditori el dia 23, analitza els instruments que fan d'una administració una eina eficaç per al ciutadà.

El programa de conferències compta amb la presència de noms prestigiosos de l'òrbita econòmica, com el del professor José Barea, president d'AECA i excap de l'Oficina pressupostària de la Presidència del Govern estatal. Barea serà l'encarregat d'inaugurar la jornada, que l'alcalde Lluís Recoder ha qualificat com a molt enriquidora:

Lluís Recoder

Penso que la jornada ha de servir per compartir experiències amb altres administracions i per formar als nostres treballadors


El plat fort del dia serà una taula rodona que reflexionarà sobre la modernització i qualitat del sector públic a Espanya, en la qual participaran representants polítics d'àmbit estatal.

La Segona Jornada de Gestió Estratègica a l'Administració Pública actua també com a termòmetre de l'actuació del consistori en matèria d'eficàcia. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Martí García, posa a l'Ajuntament un notable que ha de ser punt de partida de superació:

Martí Garcia

Fora de Sant Cugat s'ens considera un Ajuntament capdavanter


El conseller d'Economia Francesc Homs tancarà la jornada, que es realitzarà el dia 23.