L'empresa Konik-Tech es consolida al continent africà


Temes relacionats

L'empresa santcugatenca Konik-Tech obre la seva quarta sucursal a l'estranger (13/mai/08)

Konik-Tech crea un sistema de control remot dels seus analitzadors molèculars (28/feb/08)

Konik-Tech subministra set aparells d'anàlisi molecular a la Policia de l'Índia (16/feb/08)


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Konik-Tech es consolida a l'Àfrica després de 10 anys al continent. El negoci d'aquesta companyia a l'Àfrica representa el 5% del volum de negoci. Konik-Tech disposa de 30 equips instal·lats al territori amb l'objectiu principal d'analitzar el nivell de pesticides a l'aigua i als aliments.

Konik-Tech ha implantat al continent africà els seus aparells analitzadors segons les necessitats de la zona. L'objectiu és facilitar el control del nivell de pesticida a l'aigua i a l'alimentació, a més de les collites destinades a l'exportació, com el té. El control de les molècules contaminades suposa també la prevenció de riscos mediambientals perjudicials per a la població. A més, diverses universitats com la de Trípoli (Líbia) ja disposen d'analitzadors per als seus estudis.

Tot i els avantatges implantats, la companyia pateix una manca de personal qualificat al continent africà per la inestabilitat política i social d'algunes ciutats.

L'empresa Konik-Tech, amb seu central a Sant Cugat, crea analitzadors moleculars com cromatògrafs i espectòmetres de masses des de fa 30 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.