El servei de carsharing passa de 1.400 a 2.000 clients en el primer semestre del 2008


  • Comparteix:

Una msotra de vehicles de Carsharing a la plaça dels Quatre Cantons

Una msotra de vehicles de Carsharing a la plaça dels Quatre Cantons

El servei de carsharing, amb delegació a Sant Cugat, compta amb uns 2.000 abonats des de finals d'aquest mes de juliol. Durant el primer semestre d'aquest any el nombre de clients del servei ha crescut un 43%, passant dels 1.400 clients registrats a finals de l'any 2007 fins els 2.000 actuals. La previsió de l'empresa prestatària del servei és acostar-se a la ratlla dels 3.000 clients en finalitzar l'any 2008. El servei va començar a funcionar l'any 2005 amb 10 cotxes i actualment en té 113, cinc dels quals s'han afegit a la flota durant la darrera setmana de juliol.

Els 113 vehicles de la flota estan repartits en 26 aparcaments de Barcelona i en sis aparcaments més situats a Granollers, Sabadell i la nostra ciutat, concretament als aparcaments de la plaça dels Quatre Cantons i la de Lluís Millet.

El servei de carsharing és com una mena de bicing de cotxes, on els usuaris comparteixen l'ús d'una flota de vehicles. Per ser client del carsharing es paga una quota anual d'entre 30 o 80 euros, segons el tipus de contracte. El servei es paga en funció de les hores d'ús i pels quilòmetres recorreguts, i es factura a finals de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.