El portal de descàrregues Softonic.com esdevé la web espanyola més visitada del món


Temes relacionats

Grup Intercom factura 31 milions d'euros durant el 2006 ( 6/nov/07)

El Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, crea una web per fer compra-venda d'empreses (19/oct/04)


  • Comparteix:

Logotip de Softonic

Logotip de Softonic

El portal de descàrregues Softonic.com, que pertany al grup santcugatenc Intercom, és la web espanyola més visitada del món. Softonic ha esdevingut líder en usuaris a nivell mundial i és actualment el primer portal europeu de descàrrega i venda de software amb 50 milions de visites al mes.

El portal de venda i descàrregues de software informàtic a través d'Internet, Softonic.com, s'ha convertit durant els mesos de juny i juliol en la web de l'Estat espanyol més visitada del món. El portal català ha estat líder tant en usuaris a nivell mundial, amb més de 25 milions mensuals, com únicament amb internautes espanyols, amb més de 10 milions.

Softonic.com va néixer l'any 1997 i pertany al Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat. Intercom, que també ha fundat webs com Infojobs.net, és l'empresa líder a l'Estat espanyol de creació i desenvolupament de negocis a Internet.

Actualment, Softonic ha ampliat el seu mercat i també disposa de webs en anglès, alemany, francès i italià. El portal de descàrregues, que compta amb una gran popularitat a l'Amèrica Llatina, ha esdevingut el primer portal europeu de descàrrega i venda de software amb 50 milions de visites al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.