El portal de descàrregues Softonic.com esdevé la web espanyola més visitada del món

Logotip de Softonic

Economia

Publicat el 7/ago/08 per Núria Juanico

El portal de descàrregues Softonic.com, que pertany al grup santcugatenc Intercom, és la web espanyola més visitada del món. Softonic ha esdevingut líder en usuaris a nivell mundial i és actualment el primer portal europeu de descàrrega i venda de software amb 50 milions de visites al mes.

El portal de venda i descàrregues de software informàtic a través d'Internet, Softonic.com, s'ha convertit durant els mesos de juny i juliol en la web de l'Estat espanyol més visitada del món. El portal català ha estat líder tant en usuaris a nivell mundial, amb més de 25 milions mensuals, com únicament amb internautes espanyols, amb més de 10 milions.

Softonic.com va néixer l'any 1997 i pertany al Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat. Intercom, que també ha fundat webs com Infojobs.net, és l'empresa líder a l'Estat espanyol de creació i desenvolupament de negocis a Internet.

Actualment, Softonic ha ampliat el seu mercat i també disposa de webs en anglès, alemany, francès i italià. El portal de descàrregues, que compta amb una gran popularitat a l'Amèrica Llatina, ha esdevingut el primer portal europeu de descàrrega i venda de software amb 50 milions de visites al mes.