La Cecot es mostra decebuda per l'incompliment del termini per fixar el sistema de finançament de Catalunya


  • Comparteix:

La patronal vallesana Cecot expressa la seva decepció amb el Govern de l'Estat per l'incompliment de la data fixada per l'Estatut per l'aprovació d'un nou sistema de finançament per Catalunya. Recordem que aquest dissabte, dia 9, ha expirat el període de dos anys fixat a partir de l'aprovació del text estatutari. La Cecot recorda que el Govern ha incomplert una llei orgànica i posa en dubte la 'qualitat democràtica' d'Espanya.

La Cecot es mostra preocupada per l'actitud del Govern espanyol, i en aquest sentit valora molt positivament el front comú que el Govern de la Generalitat i l'oposició estan fent de cara al finançament. La patronal confia que es pugui arribar a un acord abans de l'aprovació dels pressupostos del 2009, en el sentit que els diputats catalans no hi haurien de donar suport si se segueix sense trobar una solució.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.