Recoder confirma que la crisi econòmica afecta tots els sectors de la ciutat


  • Comparteix:

La construcció és un dels serveis més afectats per la crisi

La construcció és un dels serveis més afectats per la crisi

Lluís Recoder confirma que la crisi econòmica ha afectat el sector de la construcció a la nostra ciutat i explica que ara arriben els efectes a la indústria i els serveis. L'alcalde opina que actualment 'ens trobem en una època on toca estrènyer-se el cinturó' i creu que estaria bé que aquesta crisi ensenyés a tothom a consumir d'una manera més responsable.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha confirmat que el sector de la construcció no és l'únic que s'ha vist afectat per la crisi econòmica i ha explicat que la indústria i els serveis també estan notant les seves conseqüències.

Tot i aquesta situació, Recoder ha destacat el bon ritme de construcció i venda d'oficines que, segons l'alcalde, està donant un respir a l'Ajuntament i als sectors econòmics que viuen al voltant de la construcció.

Recoder ha explicat que sectors com el turístic o l'automobilístic també estan patint l'actual situació econòmica i creu que s'han de buscar fórmules per superar la crisi.

Lluís Recoder

Estan arribant els efectes a sectors que fins ara no ho havien notat. Tenim una crisi financera que s'ha de resoldre perquè està afectant a tot.



L'alcalde és conscient que vivim un moment complicat però creu que l'actual situació hauria de servir perquè l'Administració i les famílies aprenguessin a gastar menys i a consumir d'una manera més responsable.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.