Augmenta el nombre d'expedients de regulació registrats al Vallès Occidental


Temes relacionats

Treball desestima l'expedient de regulació d'un dia presentat per Sharp (19/jun/08)


  • Comparteix:

Al polígon can Sant Joan es concentren la majoria d'empreses de Sant Cugat

Al polígon can Sant Joan es concentren la majoria d'empreses de Sant Cugat

Augmenta el nombre d'expedients de regulació registrats al Vallès Occidental. A Sant Cugat s'han obert cinc expedients més respecte l'any passat, fet que ha afectat 1.870 treballadors de diverses empreses que s'han quedat sense feina. El sector que més ha recorregut a aquesta fórmula per reduir la plantilla ha estat la indústria.

Al Vallès Occidental s'han registrat durant el primer semestre d'aquest any 45 expedients de regulació. Aquest fet significa que hi ha hagut un augment del 22%, ja que s'han obert vuit expedients més que l'any passat. El número de treballadors afectats a la comarca ha estat de gairebé 3.400, concretament 2.602 més que l'any anterior.

L'increment d'expedients de regulació ha tingut bastant pes a Sant Cugat, on s'han obert nou expedients, cinc més que l'any passat. Durant aquest primer semestre 1.870 treballadors de la ciutat s'han vist afectats per aquest recurs i han perdut la feina. El sector que més ha emprat la mesura dels expedients de regulació per tal de reduir la plantilla ha estat la indústria.

Entre altres empreses, la fàbrica de Sharp, ubicada a Sant Cugat, ha presentat enguany un expedient de regulació temporal que afecta a 387 dels 597 treballadors. La Generalitat està estudiant les causes a les quals al·lega l'empresa per tal de dictar una resolució sobre l'acceptació d'aquest expedient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.