La Cambra de Comerç organitzarà set noves missions fins a finals d'any


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa, de la qual depèn Sant Cugat, organitzarà fins a finals d'any set noves missions comercials. Els empresaris de la demarcació de Terrassa podran establir contacte de negocis amb un total de dotze països, entre els que es troben Alemanya, Suïssa, Serbia, Croàcia, Estats Units i Tailàndia, entre d'altres.

Els primers destíns seran Alemanya i Suïssa, aquest mes de setembre, amb la intenció d'establir contacte amb empresaris del sector dels serveis d'aquests països.

A l'octubre, els empresaris associats a la Cambra viatjaran a Serbia, Croàcia i Bòsnia & Herzegovina. En aquest cas, es tracta de mercats no tant madurs i les missions aniran dirigides a enfortir la producció industrial, el sector de la construcció i les exportacions.

Els últims viatges seran a Vietnam, Tailàndia i Filipines, dedicats a incidir en matèria d'infraestructures i al sector agrari, majoritàriament.

La demarcació rebrà a més la visita d'empresaris de Nova York per tal d'establir els primers contactes comercials amb les empreses de la Cambra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.