La Cambra inaugura avui la seva nova seu a Sant Cugat

Economia

Publicat el 5/set/08 per Redacció

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa inaugura aquest divendres la seva nova delegació territorial a Sant Cugat. L'objectiu és que l'oficina doni servei a les més de 13.000 empreses de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal. La delegació ocuparà la primera planta del número 19 del carrer Vallespir, a tocar de la Ronda Nord.

L'acte d'inauguració començarà a la una del migdia i comptarà amb la presència del president de la Cambra, Marià Galí; del secretari general del departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Enric Aloy; i de l'alcalde, Lluís Recoder, entre altres personalitats.

El Consell Directiu de la nova seu està format per vuit empresaris de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal entre els quals es troben Pere Arch d'Egarsat, Josep Lluís Galvany del Video Club Sant Cugat i Juan José Martínez del Sant Cugat Centre Comercial. El delegat de la nova oficina és David Chaler i la nova responsable tècnica és Iolanda Pujol.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, explica els motius pels quals s'ha decidit obrir la nova delegació a Sant Cugat.

Marià Galí

Entenem que està molt ben comunicada, sobretot molt propera a Rubí i hem trobat un edifici que reuneix les condicions que requeríem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La nova oficina té aproximadament uns 200 metres quadrats. Els seus objectius seran potenciar els serveis orientats a l'empresa, impulsar la formació professional i dur a terme serveis d'assessoria i desenvolupament.