La nova seu de l'Agència Tributària s'aixecarà en un terreny municipal de l'avinguda Vullpalleres

La decissió de cedir el terreny l'ha pres el ple municipal amb vot en contra del grup d'ERC

Economia

Publicat el 21/gen/03 per Sílvia

L'Ajuntament cedirà al govern central un terreny de l'avinguda de Vullpalleres per a la construcció de la nova seu de l'Agència Tributària. Per fer-ho possible, tots els grups municipals han aprovat, a excepció d'ERC, la creació d'un pla especial per modificar l'ús del solar on s'aixecarà l'edifici, destinat inicialment a equipaments esportius.

Davant la voluntat de la delegació de l'Agència Tributària de tenir un edifici propi, i no de lloguer, el ple del consistori ha acordat cedir uns terrenys a l'avinguda de Vullpalleres. El solar, que disposa de 2.600 metres quadrats, està situat molt aprop de les futures estacions de Coll Favà i Vullpalleres.

Tots els partits han aprovat aquesta actuació, a excepció d'ERC, que s'ha abstingut criticant la gratuïtat de la cessió. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha remarcat la importància que la seu de l'Agència Tributària es mantingui a la ciutat:

Jan Carbó

Nosaltres pensem que és bo que l'Agència Tributària estigui a Sant Cugat i per tant hem de fer el possible perquè continuï aquí


Els terrenys cedits estan reservats per la construcció d'equipaments esportius. Per aquest motiu, el ple també ha aprovat la creació d'un pla especial que doni al solar un ús d'equipaments tècnics administratius i, així, fer compatible la donació. Un cop construïda la nova seu, l'Agència continuarà donant servei a Rubí, Cerdanyola, Montcada i Sant Cugat.