Ofensiva de l'àrea d'Economia de l'Ajuntament per fer front a la crisi econòmica


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly

El tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly

El tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, inicia aquesta setmana un seguit de reunions amb agents socials i econòmics locals per revisar el Pacte Estratègic Econòmic i d'Ocupació, d'acord amb l'actual situació de crisi econòmica. Les visites dels agents han de servir per copsar les principals preocupacions i punts de vista dels agents davant la crisi. D'altra banda, l'Ajuntament i els agents revisaran el document per adaptar-lo a la nova situació.

Els agents que es reuniran amb l'àrea d'Economia i Organització intentaran adaptar el Pacte Estratègic i Econòmic d'acord amb l'actual situació de crisi econòmica que atravessa el país. En total es faran vuit reunions que finalitzaran amb una reunió entre tots els agents que han participat.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de les reunions.

Jordi Joly

Tenir contacte amb els agents del territori. Tenir l'oportunitat d'establir diàleg directe entre l'administració i els agents que viuen el dia dia.


Alguns d'aquests agents són les escoles universitàries Gimbernat i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV). Segons Joly, és important comptar amb els agents educatius perquè 'l'economia del futur és l'economia del coneixement'.

Jordi Joly

Estem en un país on no s'estan fent prou els deures en matèria de formació. L'economia del futur és l'economia del coneixement i això ho hem d'interiotizar.


A les reunions també hi assistiran l'Associació Empresarial de Sant Cugat, la Federació de Comerciants i PIMEC Vallès Sud, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.