Sant Cugat, segona ciutat amb la vivenda usada més cara de Barcelona, malgrat la crisi

Economia

Publicat el 24/set/08 per Anna Bernadó

Sant Cugat continua sent la segona ciutat de la província de Barcelona amb el preu de la vivenda de segona mà més cara, tot i la baixada de preus del tercer trimestre de l'any. Un informe elaborat pel portal immobiliari 'Idealista.com' xifra en gairebé 4.300 euros el metre quadrat dels habitatges usats a la nostra ciutat, un 3,6% menys que ara fa un any. Barcelona ha patit la major caiguda de preus de segona mà dels últims anys amb un 5,3% menys que en el mateix període de l'any passat.

A la província de Barcelona, només dos dels 43 municipis analitzats pel portal immobiliari han registrat increments de preu el tercer trimestre, que són Vic i Sitges. Precisament aquesta última ciutat és la més cara pel que fa a vivenda de segona a les comarques de Barcelona, per davant de Sant Cugat.

Segons detalla l'informe, la ciutat de Barcelona, acumula ja sis trimestres consecutius de baixades de preu i se situa en 4.400 euros el metre quadrat de mitjana. Aquesta xifra representa un 9,7% menys que el màxim de 4.900 euros del primer trimestre del 2007.