L'Ajuntament no augmentarà l'Impost sobre Béns i Immobles del 2009


  • Comparteix:

El tinent d'acalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, ha explicat a Cugat.cat que l'equip de govern no augmentarà l'Impost sobre Béns i Immobles (IBI) en les ordenances fiscals del 2009. Joly ha afegit, en aquest sentit, que la previsió és mantenir el tipus impositiu exactament com està ara i que només s'hi afegirà un 2% de recàrrec que estableix el govern espanyol.

Durant una entrevista a Cugat.cat, el tinent d'alcalde d'Economia i Organització ha avançat que l'equip de govern està a punt de prendre la decisió de mantenir la pressió fiscal amb el tipus impositiu de l'IBI.

Així ho ha dit Jordi Joly durant l'entrevista.

Jordi Joly

La previsió és mantenir el tipus impositiu exactament igual. Per tant mantindrem la pressió fiscal amb el tipus impositiu de l'IBI.


D'altra banda, Joly ha explicat que veuen amb bons ulls la proposta d'ERC de bonificar el 50% de l'IBI a les vídues, vidus i pensionistes amb ingressos inferiors als 7.000 euros anuals en les properes ordenances fiscals. Amb tot, el titular d'economia ha afegit que aquest tipus de bonificacions estan fixades en el marc regulador i que ho haurien d'estudiar.

En aquest sentit, Joly ha avançat que esperen poder aprovar les ordenances fiscals del 2009 amb el suport de tots els grups municipals i ha afegit que tindran en compte totes les propostes dels partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.