El PSC insta la Generalitat a suprimir el peatge de Les Fonts de l'autopista E-9


  • Comparteix:

El PSC ha instat la Generalitat a suprimir immediatament el peatge de Les Fonts, donat que no està solucionant les llargues cues que es generen diàriament a la carretera Rubí-Terrassa. Amb aquesta proposta, la formació s'adhereix a una iniciativa d'altres grups socialistes de la comarca, que denuncien que el sistema de cobrament aplicat és un engany.

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez, ha anunciat que traslladaran a l'Ajuntament la proposta de suprimir totalment el peatge de l'E-9. La formació ha manifestat que el sistema de cobrament és ineficaç, ja que no ha reportat els beneficis previstos en mobilitat. En aquest sentit, Menéndez ha remarcat que el manteniment d'aquest peatge és totalment injust:

Jordi Menéndez

Aquest peatge és irrellevant i no actua com un veritable by-pass entre Sant Cugat i Terrassa


El portaveu socialista també ha dit que, amb l'anunci de lliurament del peatge, la Generalitat ha enganyat a l'opinió pública. Menéndez ha afirmat que, en aquesta època, hi ha partits que fan un ús abusiu de la propaganda:

Jordi Menéndez

En aquesta època, alguns partits fan un ús abusiu de la propaganda


A l'igual que altres formacions socialistes de la comarca, el PSC presentarà una moció demanant la desaparició d'aquest peatge. Per la seva banda, la Generalitat ha anunciat que estudiarà la possibilitat d'anul·lar el peatge de Les Fonts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.