Grifols traslladarà la seva seu corporativa a unes oficines fins ara propietat de Caixa Sabadell


Temes relacionats

Caixa Sabadell construeix un complex d'oficines a Can Sant Joan ( 3/mai/07)


  • Comparteix:

La companyia Grifols, dedicada al sector sanitari, ha comprat el complex Trioparc, ubicat al polígon de Can Sant Joan, per traslladar-hi la seva seu corporativa. Aquestes oficines eren fins ara propietat de Caixa Sabadell, que no ha donat a conèixer el valor de la venda. D'aquesta manera, també es descarta una possible arribada de la seu corporativa de l'entitat d'estalvis a Sant Cugat.

Grifols, que no ha especificat quan durà a terme el trasllat, té la seva seu central a Parets del Vallès. El grup és un dels líders en fabricació de material sanitari.

El complex es va començar a desenvolupar l'any passat i està ubicat al costat de la seu del Banc Sabadell. Des d'un principi, l'entitat financera va anunciar que vendria l'espai a una gran corporació.

El projecte va suposar una inversió de 45 milions d'euros. El complex té 17.500 metres quadrats d'oficina, 8.000 de zones enjardinades i 400 places d'aparcament.

Aquesta iniciativa immobiliària és un projecte de l'arquitecte Juan Trías de Bes. Està situada al polígon de Can Sant Joan, a tocar d'empreses com Hewlett-Packard, TVE, EDS i Catalana Occident, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.