El santcugatenc Juan Echevarría, Premi del Metall 2008 per la seva trajectòria professional


Temes relacionats

Antoni Castells: 'Sant Cugat és l'expressió del dinamisme del país' (10/oct/08)

Desvinculen Echevarría de la malversació de fons públics ( 2/ago/07)

El santcugatenc Alejandro Echevarria dimiteix com a directiu del FC Barcelona (21/oct/05)

FUTBOL: Els directius del Barça Joan Franquesa i Alejandro Echevarría visiten la seu de la Penya (11/set/05)


  • Comparteix:

L'empresari santcugatenc Juan Echevarría Puig ha estat guardonat per la seva trajectòria professional en els primers Premis Metall 2008 que ha concedit la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) durant la Gala del Metall. L'acte, que ha tingut lloc aquest dijous al Teatre-Auditori, també ha reconegut la trajectòria del president de Gas Natural, Salvador Gabarró.

Actualment, Juan Echevarría és president de Mútua Universal i al llarg de la seva carrera, entre altres càrrecs, ha estat al capdavant de Nissan Motor Ibèrica, Fecsa, Cable i Televisió de Catalunya i del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). També ha estat vicepresident d'Endesa i del World Trade Center, així com conseller del Port de Barcelona.

Els premis de la trajectòria també han reconegut a Salvador Gabarró Serra, actual president de Gas Natural i membre del Consell d'Administració de Criteria CaixaCorp des de 2003. Els Salesians de Sarrià i el Centre d'Iniciatives Empresarials de Ripoll han estat guardonats com a millor centre de formació i institució del metall respectivament.

El premi a la Iniciativa Empresarial ha anat a les mans del Viladrell Purtí, de Sanpedor. Ramón Paredes ha aconseguit el guardó com a millor directiu i Daniel Casadesús com a jove empresari. El millor empresari, segons els guardons, ha estat Josep Maria Pujol Artigas i la Farga Group, de les Masies de Voltregà, s'ha endut el premi a la millor empresa.

Unes 700 persones han assistit a l'entrega dels guardons aquest dijous al Teate-Auditori, que ha comptat amb un Concert Màgic a càrrec del Mag Lari i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.