Més de 350 treballadors de Correus es manifesten contra el trasllat a Sant Cugat

Economia

Publicat el 28/gen/03 per Sílvia

Més de 350 treballadors de Correus de Barcelona van secundar ahir la manifestació contra el trasllat del seu centre a Sant Cugat. Els vaguistes, que demanen que el trasllat sigui voluntari, no han arribat a cap acord amb la direcció. Segons els afectats, la pressió dels sindicats majoritaris està obstaculitzant les negociacions amb Correus.

Sota el lema 'Pel manteniment de la feina a Correus, no al trasllat de Sant Cugat', 350 persones van llençar-se ahir al carrer en una manifestació, convocada pels sindicats CGT i SIPCTE. Des de la Confederació General de Treballadors, s'ha comunicat que els treballadors no han arribat a cap acord amb la direcció a causa, diuen, de la pressió que està rebent Correus per part dels sindicats que no aproven la vaga, UGT, CCOO i CSIF.

Els treballadors continuen la vaga indefinida, que avui arriba al sisè dia de seguiment. Els vaguistes volen que la direcció incentivi el trasllat voluntari entre els 500 treballadors, que han d'anar a les noves instal·lacions.

Les conseqüències de la parada ha suposat l'acumulació d'un milió de cartes i impresos, a l'oficina central de Correus. Recordem que els treballadors que s'oposen al trasllat a Sant Cugat, demanen compensacions i econòmiques i el manteniment de treball dels contractats que no estan destinats a la nova planta.