Els restaurants de Sant Cugat, tot i notar la crisi, no es plantegen abaixar preus


  • Comparteix:

Interior d'un restaurant

Interior d'un restaurant

Els bars i restaurants de la nostra ciutat també estan patint les conseqüències de la crisi econòmica i en els darrers mesos han notat un lleuger descens en la facturació. Tot i aquestes dades negatives, els establiments santcugatencs no s'han plantejat solucions al respecte i la majoria descarten rebaixar el preu dels menús diaris. En temps de crisi, els cambrers dels restaurants aposten per oferir un millor tracte per mantenir una clientela fidel.

Els establiments de Sant Cugat asseguren que mantindran els preus com fins ara i esperen que la situació millori en els propers mesos.

Els cambrers admeten que el nombre de clients és inferior al d'ara fa un any, però apunten que on realment han notat el descens és en la quantitat de productes consumits. També han apuntat que els caps de setmana les terrasses continuen plenes i és els dies feiners quan el restaurant es veu més buit.

Diferents cambrers de la nostra ciutat han explicat a Cugat.cat l'actual situació dels seus establiments.

Cambrers de Sant Cugat

Res a veure amb la facturació de fa un any. / La gent agafa menys tapes. / Aquest mes ha estat més fluix que anys anteriors.



Els cambrers han assenyalat l'ús de la carmanyola com una de les causes del descens en la facturació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.