L'empresa Ycobiometrics presenta un sistema d'accès per empremta digital destinat als hotels


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Ycobiometrics ha presentat un dispositiu d'accés mitjançant l'ús de l'empremta digital a la fira Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. És la primera vegada que la firma santcugatenca presenta aquesta tecnologia adaptada al negoci hoteler, un cop provat en cases particulars i en fàbriques.

El director comercial d'Ycobiometrics, Xavier Cortés, ha dit que és un sistema que aporta comoditat i seguretat a la vida quotidiana i que facilita molt la feina al personal de l'hotel i als seus clients.


Xavier Cortés

El client no ha de portar claus a sobre, ni targetes de proximitat i en el futur no haurà de portar ni diners quan vagi al bar.



Segons Cortés, aquesta tecnologia té altres valors afegits. El més important és que permet conèixer els hàbits de consum dels clients per millorar-ne el servei i, per tant, definir amb més seguretat les estratègies de negoci.

Xavier Cortés s'ha felicitat de la bona acollida que ha tingut el producte a la fira. El director comercial de la firma ha ressaltat que Ycobiometrics no té competència espanyola en aquest mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.