Canvis en l'accionariat de la cadena de restaurants Dehesa Santa María, amb un establiment a la ciutat


Temes relacionats

Dehesa Santa Maria obrirà la seva primera taverna a Sant Cugat (26/jul/07)


  • Comparteix:

L'establiment de Dehesa Santa María a Sant Cugat

L'establiment de Dehesa Santa María a Sant Cugat

L'empresa cervesera Damm ha comprat el 50% de la cadena de restauració Dehesa Santa María, que té una franquícia a Sant Cugat. L'operació s'interpreta com una estratègia per crear sinergies en aquest sector.

Dehesa Santa María és una de les cadenes propietat de Eat Out Group, que també posseeix les cadenes Pans & Company, Bocatta, FresCo i Pastafiore. Eat Out Group, de la seva banda, és propietat de la multinacional catalana Agroalimen.

Els restaurants Dehesa Santa María, especialitzats en tapes, van néixer el 1998 a Extremadura. Actualment, la cadena compta amb 9 establiments propis, 66 franquiciats i 23 més en construcció.

Amb la compra del 50% de Dehesa Santa María, la cervesera Damm fa el segon pas dins el món de la restauració, després que fa dos anys adquirís el 35% de Rodilla Sánchez, l'empresa propietària de cadenes com Jamaica Coffee Shop. Damm també participa en empreses de begudes com Veri i Granini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.