El Consell Comarcal aprova les Ordenances Fiscals del 2009


  • Comparteix:

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat les ordenances fiscals de l'any 2009. L'increment del 4,8% de l'IPC farà que tres de les quatre taxes que depenen de l'entitat comarcal augmentin, com la taxa per l'ús de la tramitació d'expedients d'avaluació ambiental i la taxa que s'aplica als clients i majoristes per a l'utilització de la recollida de residus de Mercavallès.

Les ordenances fiscals del Consell Comarcal han estat aprovades amb els vots a favor de l'equip de govern, format el PSC, CiU, ICV-EUiA i ERC, i les abstencions del PP i les candidatures Alternatives del Vallès.

Entre les noves mesures hi ha l'augment del 4,8% de la taxa per a l'ús de la zona reservada per l'aparcament de vehicles comercials de Mercavallès que se situa entre els 117 euros i els 141, aquest augment també s'aplica a la taxa de clients i majoristes per a la utilització de la recollida de residus situat en més de 131 euros. L'increment de l'IPC en un 4,8% també afecta la taxa per a la tramitació d'expedients de l'evaluació ambiental que serà de 255 euros.

L'única taxa que s'incrementarà per sota del 4,8% és la taxa de presentació del servei de Mercavallès que augmenta un 3,5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.