Puigneró: 'Hem d'apostar per la innovació i atreure talents qualificats'


  • Comparteix:

Jordi Puigneró durant la seva intervenció

Jordi Puigneró durant la seva intervenció

Atraure empreses amb un valor afegit i professionals altament qualificats és la recepta que des de l'Ajuntament proposen aplicar per encarar el futur de la ciutat durant els temps de crisi. Així ho ha assegurat el regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, durant una jornada que ha tingut lloc aquest dimarts a la seu de Barcelona Activa. Segons Puigneró, els municipis no s'han d'oblidar de les empreses i han de fer tot el possible per atreure les més innovadores.

Representants dels Ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola han participat aquest dimarts a l'última de les taules rodones d'una jornada sobre les polítiques locals per atreure emprenedors i capital humà global.

El regidor d'Innovació de Sant Cugat, Jordi Puigneró, ha destacat la importància de les empreses en l'economia dels municipis.

Jordi Puigneró

No hem requalificat cap hectàrea de sòl industrial a sòl residencial. Creiem que la sostenibilitat econòmica d'una ciutat passa per tenir empreses.


Puigneró també ha fet una crida a ser realistes i competir amb el tipus d'empresa adequat.

Jordi Puigneró

Intentar competir amb els xinesos és picar contra la paret. L'aposta passa per invertir en empreses de valor afegit i en la innovació.


Els representants de Rubí i Cerdanyola han coincidit amb Puigneró en aquesta aposta per la innovació, i han insistit en la necessitat de desenvolupar el Centre Direccional com a part fonamental del Catalonia Innovation Triangle, entitat formada pels tres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.