Avancar i DonaInformació protagonitzen les properes sessions dels diàlegs Santcugatribuna


  • Comparteix:

Els propers diàlegs del fòrum empresarial Santcugatribuna estaran protagonitzats per l'empresa de lloguer de cotxes Avancar Carsharing i el servei DonaInformació de l'Ajuntament. La primera xerrada, prevista pel 5 de novembre, la farà un dels membres del consell d'administració de Carsharing Avancar Joan Josep Escobar. Anna Salas protagonitzarà el segon esmorzar el 12 de novembre, on es parlarà de la llei d'igualtat a les empreses. Els actes tindran lloc al Sant Cugat Trade Center.

La primera xerrada, a càrrec de Joan José Escobar, porta per títol 'El que segurament és el sistema més intel·ligent de tenir cotxe ens arriba amb importants avantatges per a les empreses i els usuaris'.

El segon esmorzar, amb el títol 'Llei i oportunitat per a l'empresa', està protagonitzat per Anna Salas. En l'acte, que compta amb el suport del servei DonaInformació, es parlarà de com afecta la llei d'igualtat a les empreses i de les subvencions previstes per al 2009.

Aquests actes estan organitzats per l'Ajuntament i tindran lloc al Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.