Les autoescoles santcugatenques no pateixen la crisi econòmica


  • Comparteix:

Vehicles aparcats

Vehicles aparcats

Les autoescoles de Sant Cugat no estan patint especial la crisi econòmica. La majoria d'autoescoles no han notat un descens en les matriculacions, tot i que sí que han detectat que la gent triga més en treure's les pràctiques.

La majoria d'autoescoles consultades per Cugat.cat no han notat una menor afluència de clients respecte les xifres de l'any passat malgrat que algunes autoescoles sí que han apuntat un descens en els mesos de setembre i octubre.

Escoltem les opinions de Rosana Masip, Marta Portero i Sherezade Martínez, de les autoescoles Jaume Valls, Castellví i Garcaz, respectivament.


Responsables d'autoescoles

Fins ara hem fet igual que els altres anys. / S'ha notat més en aquests darrers mesos de setembre i octubre. / El que hem notat és que tarden més en fer la pràctica.


Les autoescoles que han patit un descens de matriculacions ho han notat en tots els tipus de carnet més habituals com són els de cotxe, motocicleta i ciclomotor.

Algunes autoescoles que no han notat un descens de clients sí que han vist una davallada en les matriculacions per treure's el carnet de vehicles pesants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.