Grifols augmenta un 14% els beneficis en els primers nou mesos de l'any


Temes relacionats

Grifols traslladarà la seva seu corporativa a unes oficines fins ara propietat de Caixa Sabadell ( 7/oct/08)


  • Comparteix:

Imatge virtual del complex Trioparc

Imatge virtual del complex Trioparc

La companyia Grifols, dedicada al sector sanitari, que traslladarà la seva seu corporativa a la nostra ciutat, ha augmentat el seu benefici més d'un 14% durant els primers nou mesos de l'any respecte el mateix periode de l'any passat. Pel que fa al tercer trimestre de l'any el beneficis han augmentat un 16%. Grifols és una dels líders en fabricació de material farmacèutic i mèdic.

Per àrees geogràfiques, el negoci a Llatinoamèrica va créixer un 42%, seguit pel Estats Units amb un augment del 16%, Àsia un 14% i Europa un 10%.

Pel que fa a la facturació de la companyia durant els primers nou mesos del 2008, va obtenir 600 milions d'euros mentre que pel que fa al tercer trimestre es va situar en els 193 milions d'euros.

L'empresa es traslladarà les seves oficines al complex Trioparc, ubicat al polígon de Can Sant Joan. De moment, Grifols no ha fet pública la data que farà efectiu el trasllat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.